BestTV: Havlovi byla situace u nás jedno

07.01.2014 14:00

 Co je našim cílem. Našim cílem je pomoci napravit polistopadové křivdy, to, že přes 500 miliard ročně se ztrácí v cizích zemích, předražených státních zakázkách, atd. Kdyby to nebylo, každý by mohl vydělávat o 8.000 Kč měsíčně více. Oni zadlužují stát, aby zvýšili minimální mzdu o 5%, přitom není třeba nic zadlužovat a je možno poměrně rychle dosáhnout 2x vyšší minimální mzdy. Proto vytváříme toto alternativní médium. To, že jsme jako stát a národ tam kde jsme je vinou médií v rukou kolaborantů, cizinců a oligarchů. Skuteční proreformní kandidáti a strany tam nedostávají žádný prostor. Proto o nich ani celíkem nikdo neví a proto se mohou každé volby vytvořit populární politické subjekty, které se zásluhou jejich médií populisticky vezou na nespokojenosti občanů, přitom na otřesné situaci v ČR po léta profitovali a nic s ní nedělali.

Hledáme spolupracovníky. Pokud nepatříte do krajní levice či pravice, máte sociální vlastenecké cítění a máte historii aktivizmu proti polistopadové totalitě, rádi bychom s vámi spolupracovali.

Pomoc ze zahraničí. Někteří, s kterými spolupracujeme, ovládají angličtinu lépe než češtinu a to využijeme k tomu, abychom na naši situaci a na to, kdo nám vládne upozornili v zahraničí. Jak se na ně díváme my je těm nahoře jedno. Bylo to jedno i Havlovi. Ale když jim tleskají na západě a staví jim sochy, to jim léčí mindráky. My v tom chceme zabránit tím, že ukážeme pravdu. Lidská práva jsou u nás porušovaná více než za socialismu, Přečtěte si Listinu základních práv a svobod a pochopíte. ČR je navíc povinná se řídit řadou mezinárodních smluv o lidských právech a nemá právo kritizovat Rusko, Bělorusko, Ukrajinu, Čínu, atd., když jsou u nás lidská práva porušovaná v tak ohromné míře. Budeme podávat stížnosti u OSN a jiným orgánů, budeme žádat jiné státy, aby podali v OSN resoluci proti porušování lidských práv v ČR. Oni si nelegálně odhlasovali doživotní imunitu a tím porušili ne jen Listinu základních práv a svobod, ale i řadu mezinárodních smluv. Stejně vysoká úroveň porušování lidských práv platí i pro exekutory a pro soudce, kteří také mají imunitu, i když ne oficiální. Ukážeme v zahraničí, mimo jiné i na anglickém webu, že si z nás Německo udělalo svoji kolonii. Na to na západě slyší. Německo je velice opatrné, aby se nikdo něco takového nedozvěděl a naše odhalení pravdy napomůže jak ve změně politiky Německa vůči naší republice, tak i tak i v chování našich vlád. Na co budeme poukazovat bude i to, že jak německá tajná služba BND, tak Sudetoněmecký Landsmanschaft měly i v 80. létech ve vedení Hitlerovy věrné svině, jejichž cílem bylo si z ČR udělat kolonii. To se jim nakonec povedlo.

https://www.facebook.com/groups/762417567105618/
www.BestTV.cz