Blbá blondýna a sexy mozek

16.04.2014 19:28
Nemyslím tím ale Ivu Pazderkovou, ale komunistickou poslankyni Kateřinou Konečnou, která je na prvním místě kandidátky KSČM pro volby do Evropského parlamentu.
 
Komunistka Konečná slovně zaútočila na ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka, že "Každé jeho slovo k situaci na Ukrajině stojí Českou republiku jedno pracovní místo".  Je to samozřejmě blbost a netuším, jak k tomu tato blondýna došla.
 
Moc se mi ale v této souvislosti líbila reakce ministra Zaorálka. Cituji: "Já bych si přál, aby si i komunisti uvědomili, že mlčet se v některých situacích opravdu nevyplácí. To se prostě může obrátit proti nám. Kdybych mlčel, tak bych se musel stydět sám před sebou. I ta strašná historie heydrichiády nás učí, že je třeba se v životě ozvat. Nesouhlasím s těmi, kteří říkají, že se tehdy nemělo dělat nic. Někdy se ozvat a mluvit rozhoduje o existenci státu. V opačném případě si existenci národ nezaslouží. Jestli se nezastaneme těch, kteří jsou postiženi stejně, jako jsme v minulosti byli postiženi my, tak se můžeme ocitnout v situaci, že nám v budoucnu taky nikdo nepomůže. Socialismus nás učil mlčet. A teď socialismus překonáváme tím, že se učíme mluvit v situacích, kdy to není jednoduché"
 
Ministr Zaorálek mne mile překvapil, protože jsem si ještě donedávna nedovedl představit, že ho budu někdy chválit. A já mu dnes i tleskám. Mluví jasně a nemlží. Chová se jako pravý demokrat na rozdíl od těch, kterým ruská agrese nevadí. Nejenom v ČSSD a v KSČ je mnoho lidí, kterým  ruská agrese nevadí. Po tyto lidi je vysoká zaměstnanost vyšší hodnotou než svoboda a právo. A z toho mi je smutno.
 
Osobně by mne vůbec nepřekvapilo, kdyby Rusko začalo obsazovat celou Ukrajinu. Evropa ani Spojené státy se na nějaký odpor nezmohou. A co když se Putin rozhodne obsadit Karlovy Vary? Tam žije taky hodně Rusů a po obsazení Ukrajiny budeme „blízkým zahraničím“. Souhlasím s názorem, že je načase se probudit, a v této souvislosti obnovit i všeobecnou brannou povinnost a funkční armádu.
P.S.: Iva Pazderkovou považuji za sympatickou a inteligentní blondýnu, která to má v hlavě srovnané. Na barvě ani délce vlasů fakt nezáleží ..., ale tady je to opravdu sexy mozek.
 
Lukáš Kohout, kandidát Aktivu nezávislých občanů do Evropského parlamentu